Другі страви

Покроковий рецепт пісних морквяних котлет із манкою на сковороді
Котлети з моркви насичено-помаранчевого відтінку, мають ніжний, солодкуватий смак. Готується ця страва дуже швидко, належить до дієтичних або

Паста з тунцем і помідорами у вершковому соусі
Страви італійської кухні вже давно здобули визнання і загальну любов далеко за межами історичної батьківщини. Будь-яка італійська паста - це завжди

Паста з лисичками
Практично першими з грибного царства в лісах з'являються лисички. Ці жовті, яскраві капелюшки викликають посмішку і бурчання в животі. Хто з

Паста з креветками в ніжному вершково-часниковому соусі
Буває, живеш як середньостатистичний громадянин у звичайному місті, ходиш на звичайну роботу, їси звичайну їжу - а тут раптом душа вимагає чогось

Паста з «морським коктейлем» у вершковому соусі - рецепт без рідкісних інгредієнтів
Морепродукти - ключова нота середземноморської кухні. Рецептів «морських» страв існує безліч, але ми пропонуємо почати з простого - приготувати

Паста альфредо
Паста альфредо з куркою - винахід турботливого чоловіка італійця для своєї коханої дружини. Після пологів лікарі радили їй їсти більше масла.

Омлет із сиром і помідорами на сковороді у французькому стилі
Омлет з помідорами і сиром - звучить смачно, але вас напевно мучать смутні сумніви: якщо готувати разом яйця, молоко, сир і помідори, що-небудь із

Ніжна паста з тріскою у вершковому соусі для сімейної вечері
У всьому світі люблять різні види пасти. У нашому випадку мова піде про пасту з рибою у вершковому соусі, яка порадує навіть дітей. За бажання можна

Найлегший і найсмачніший рецепт японської локшини удон
Азіатська кухня підкорює серця: це терпкі спеції, незвичайні, різноманітні та поживні інгредієнти, красиве оформлення. Одна з таких страв - японська