Як приготувати пиріжки з м'ясом на сковороді

Смажені пиріжки з м'ясом і помідорами на заварному, пухирчастому тісті. Вони дуже смачні і з хрусткою скоринкою, простий у приготуванні рецепт-непростих пиріжків.
Інгредієнти
Нам знадобиться
Для тіста:
- Борошно в/г просіяне-500гр
- Вода-350-400мл
- Олія рослинна-2ст.л.
- Дріжджі сухі-8гр
- Сіль-1год.л. з гіркою
- Цукор-1год.л. з гіркою
Для начинки:
- Фарш свинячо-яловичий-300-350гр
- Цибуля-1-2шт
- Помідори-1-3шт (від розміру)
- Копчена паприка-0,5ч.л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Рослинна олія-3ст.л.
- Спеції для м'яса за смаком
+ Олія для смаження-200мл
Рецепт пиріжків із фаршем
- Готуємо тісто. У 150мл теплої води розводимо цукор, дріжджі і прибираємо в тепло до появи пінної шапочки.
- Гріємо чайник нам знадобиться гаряча вода.
- У просіяне борошно додаємо рослинну олію, сіль і пишну дріжджову масу, злегка перемішуємо.
- З чайника відміряємо 200мл гарячої води (але не киплячого окропу) і додаємо до тіста.
- Ретельно вимішуємо рідкувате і тягуче тісто, воно повинно липнути до рук і посуду.
- Додаємо трохи гарячої води, якщо буде недостатньо за рецептом.
- Густим його робити не варто, інакше бульбашок, що здуваються під час смаження, ми не побачимо!
- Закриваємо і прибираємо тісто в тепло для дворазового підйому.
- Займемося начинкою. М'ясо перекручуємо у фарш і нарізаємо цибулю.
- На рослинній олії тушкуємо фарш із цибулею до випаровування зайвої рідини.
- Далі додаємо туди спеції та сіль.
- Остуджуємо до кімнатної температури, додаємо нарізані помідори, перемішуємо і начинка готова.
- Якщо від помідорів багато соку злийте його, а то пиріжки під час смаження почнуть текти.
- Приступаємо до складання. Руки і робочу поверхню рясно змащуємо рослинною олією.
- Беремо жменю тіста і робимо з неї руками невеликий коржик.
- У центр кладемо столову ложку начинки і скріплюємо в довгий і плоский пиріжок.
- Запускаємо пиріжки в розігріту олію і смажимо на середньому вогні до золотистого кольору з двох боків.
- Поки смажиться перша партія, ліпимо другу і так далі..
Начинка у нас не сира, пиріжки смажаться дуже швидко будьте уважні.
Ці смажені пиріжки з м'ясом мої фаворити.
Тісто у них дуже повітряне і з хрусткою скоринкою.
А як цікаво за ними спостерігати під час смаження, як вони пузиряться і збільшуються на очах.
Спробуйте цей неймовірний рецепт, обіцяю, вам він дуже сподобається.
Смачного!
Інші рецепти

Пиріжки з куркою та сиром у духовці
Дуже смачні здобні пиріжки з куркою, помідорами та сиром у духовці. А пишне і ароматне тісто для них, ставиться на оцті.

Рецепт дріжджових пиріжків із ягодами в духовці
Здобні відкриті пиріжки з вишнею та полуницею під солодкою ванільною посипкою обов'язково потішать до чаю всю родину.

М'ясний пиріг у духовці з дріжджового тіста
Соковитий і дуже смачний пиріг із м'ясом із дріжджового тіста. Начинка зі свинячого фаршу з ароматними спеціями та великою кількістю обсмаженої

Коли краще солити бульйон із яловичини
Скільки солити м'ясний бульйон Як зварити корисний бульйон і не пересолити - рецепти Ароматний бульйон із яловичини Бульйон із яловичого

Що приготувати з кислого молока: ТОП-10 оригінальних рецептів простих і смачних страв
Молоко - продукт, що швидко псується. Навіть пастеризований магазинний продукт після закінчення терміну придатності прокисає. Але це не означає, що

Пиріжки смажені з яйцем і зеленою цибулею
Інгредієнти Для тіста нам знадобиться: Борошно - 4-4,5 склянки Кефір або сироватка - 1 склянка Дріжджі - 25 г Яйця - 1-2 шт. Сіль - 0,5 ч. ложки