Прості та смачні кулінарні рецепти
Буду готувати » Другі страви » Як приготувати лагман із качки

Як приготувати лагман із качки

Лагман із качкою

Лагман із качки з овочами, домашньою локшиною та часниковими стрілками. Це чудова страва з азіатської кухні, яка нікого не залишить байдужим!

Традиційно лагман готують з баранини і яловичини, але сьогодні я буду готувати його з м'яса сільської качки.

Інгредієнти

Нам знадобиться:

  • М'ясо качки-700гр
  • Картопля-3-5шт
  • Цибуля-2шт
  • Морква-1шт
  • Болгарський перець-2шт
  • Томати-2-3шт
  • Часникові стрілки-10шт
  • Зелень-0,5 пучка
  • Томатна паста-1ст.л. без гірки
  • Соєвий соус-1ст.л.
  • Рослинна олія-3ст.л.
  • Сіль-по смаку
  • Перець-за смаком
  • Улюблені спеції за смаком (у мене мелена паприка і хмелі-сунелі)

Для локшини:

  1. Борошно-300гр
  2. Яйце-1шт
  3. Вода близько-50мл
  4. Сіль-по смаку

Лагман із качки

Рецепт лагмана з качки з домашньою локшиною

  1. У казан кладемо нарізане м'ясо і заливаємо гарячою водою з чайника приблизно наполовину.
  2. Лагман із качки

  3. Тушкуємо на середньому вогні, під нещільно прикритою кришкою близько однієї години.
  4. З томатів знімаємо шкірку, у часникових стрілок видаляємо верхівки.
  5. Нарізаємо всі овочі середніми шматочками.
  6. Лагман із качки

  7. Нарізану картоплю додаємо до м'яса.
  8. Лагман з качки

  9. У сотейник або жаровню наливаємо олію і пасеруємо моркву, цибулю, томати, болгарський перець і часникові стрілки.
  10. Лагман із качки

  11. Далі додаємо до них спеції, тушкуємо до напівготовності та відправляємо в казан.
  12. Лагман з качки
    Лагман з качки

  13. Потім додаємо туди томатну пасту, соєвий соус і тушкуємо на невеликому вогні ще 20 хвилин. Досолюємо на свій смак.
  14. Лагман із качки

  15. Займемося локшиною. Замішуємо круте тісто як на пельмені та розкачуємо його у великий і тонкий пласт.
  16. Лагман із качки
    Лагман із качки

  17. Присипаємо його зверху борошном і згортаємо в рулет. Потім нарізаємо і розправляємо.
  18. Лагман із качки
    Лагман із качки
    Лагман із качки
    Лагман із качки

  19. У нас вийшла домашня локшина. Відварюємо її як звичайні макарони і відкидаємо на друшляк.
  20. Лагман із качки

  21. Розтоплюємо трохи вершкового масла і змішуємо з рослинною олією (без запаху)-1/1 і поливаємо нею гарячу локшину.
  22. Лагман із качки
    Лагман із качки
    Ось і готовий наш чудовий лагман з качки, а аромат стоїть на весь дім ммм...смакота!
    Лагман із качки

  23. Накладаємо локшину, додаємо до неї м'ясо з овочами та бульйоном, посипаємо зверху зеленню і кличемо всіх до столу.

Лагман із качки

Смачного вам і вашим домочадцям!

Інші рецепти
Рецепт прозорого холодцю з яловичини з желатином
Рецепт прозорого холодцю з яловичини з желатином
Холодець із яловичини прозорий і дуже смачний. Як зробити його максимально красивим розповім усі тонкощі приготування.
Готуй овочі на грилі зі смаком: найкращі спеції, приправи та маринади
Готуй овочі на грилі зі смаком: найкращі спеції, приправи та маринади
Овочі на грилі – це не тільки чудовий гарнір до м'яса, а й прекрасна закуска. Можна додавати їх у салати, їсти з локшиною та всілякими соусами.
Як правильно приготувати шашлик - робимо м'ясо м'яким і соковитим
Як правильно приготувати шашлик - робимо м'ясо м'яким і соковитим
Приготування шашлику - це справжнє мистецтво, яким володіють одиниці. Мало обсмажити на вугіллі шматочки баранини чи якогось іншого м'яса, щоб
Чим можна замінити соєвий соус? Азіатські соуси з того, що є під рукою
Чим можна замінити соєвий соус? Азіатські соуси з того, що є під рукою
Чим замінити соус у маринаді Оливковий маринад Маринад із бальзамічного оцту Маринад із червоного виноградного оцту Маринад із лимонного соку і
Як використовувати рибний соус, щоб було смачно
Як використовувати рибний соус, щоб було смачно
Поспішаємо розчарувати тих, хто думає, що рибний соус подається до риби. З ним готують свинину, італійську пасту, рис, усілякі супи та запіканки.
Таблиця спецій – до чого підходять, як правильно використовувати, щоб готувати кулінарні шедеври
Таблиця спецій – до чого підходять, як правильно використовувати, щоб готувати кулінарні шедеври
Людина почала вивчати світ спецій тільки-но навчилася готувати перші найпростіші страви. Ароматні трави і коріння допомагали поліпшити смак