Як приготувати лагман із качки

Лагман із качки з овочами, домашньою локшиною та часниковими стрілками. Це чудова страва з азіатської кухні, яка нікого не залишить байдужим!
Традиційно лагман готують з баранини і яловичини, але сьогодні я буду готувати його з м'яса сільської качки.
Інгредієнти
Нам знадобиться:
- М'ясо качки-700гр
- Картопля-3-5шт
- Цибуля-2шт
- Морква-1шт
- Болгарський перець-2шт
- Томати-2-3шт
- Часникові стрілки-10шт
- Зелень-0,5 пучка
- Томатна паста-1ст.л. без гірки
- Соєвий соус-1ст.л.
- Рослинна олія-3ст.л.
- Сіль-по смаку
- Перець-за смаком
- Улюблені спеції за смаком (у мене мелена паприка і хмелі-сунелі)
Для локшини:
- Борошно-300гр
- Яйце-1шт
- Вода близько-50мл
- Сіль-по смаку
Рецепт лагмана з качки з домашньою локшиною
- У казан кладемо нарізане м'ясо і заливаємо гарячою водою з чайника приблизно наполовину.
- Тушкуємо на середньому вогні, під нещільно прикритою кришкою близько однієї години.
- З томатів знімаємо шкірку, у часникових стрілок видаляємо верхівки.
- Нарізаємо всі овочі середніми шматочками.
- Нарізану картоплю додаємо до м'яса.
- У сотейник або жаровню наливаємо олію і пасеруємо моркву, цибулю, томати, болгарський перець і часникові стрілки.
- Далі додаємо до них спеції, тушкуємо до напівготовності та відправляємо в казан.
- Потім додаємо туди томатну пасту, соєвий соус і тушкуємо на невеликому вогні ще 20 хвилин. Досолюємо на свій смак.
- Займемося локшиною. Замішуємо круте тісто як на пельмені та розкачуємо його у великий і тонкий пласт.
- Присипаємо його зверху борошном і згортаємо в рулет. Потім нарізаємо і розправляємо.
- У нас вийшла домашня локшина. Відварюємо її як звичайні макарони і відкидаємо на друшляк.
- Розтоплюємо трохи вершкового масла і змішуємо з рослинною олією (без запаху)-1/1 і поливаємо нею гарячу локшину.
- Накладаємо локшину, додаємо до неї м'ясо з овочами та бульйоном, посипаємо зверху зеленню і кличемо всіх до столу.
Ось і готовий наш чудовий лагман з качки, а аромат стоїть на весь дім ммм...смакота!
Смачного вам і вашим домочадцям!
Інші рецепти

Рецепт прозорого холодцю з яловичини з желатином
Холодець із яловичини прозорий і дуже смачний. Як зробити його максимально красивим розповім усі тонкощі приготування.

Готуй овочі на грилі зі смаком: найкращі спеції, приправи та маринади
Овочі на грилі – це не тільки чудовий гарнір до м'яса, а й прекрасна закуска. Можна додавати їх у салати, їсти з локшиною та всілякими соусами.

Як правильно приготувати шашлик - робимо м'ясо м'яким і соковитим
Приготування шашлику - це справжнє мистецтво, яким володіють одиниці. Мало обсмажити на вугіллі шматочки баранини чи якогось іншого м'яса, щоб

Чим можна замінити соєвий соус? Азіатські соуси з того, що є під рукою
Чим замінити соус у маринаді Оливковий маринад Маринад із бальзамічного оцту Маринад із червоного виноградного оцту Маринад із лимонного соку і

Як використовувати рибний соус, щоб було смачно
Поспішаємо розчарувати тих, хто думає, що рибний соус подається до риби. З ним готують свинину, італійську пасту, рис, усілякі супи та запіканки.

Таблиця спецій – до чого підходять, як правильно використовувати, щоб готувати кулінарні шедеври
Людина почала вивчати світ спецій тільки-но навчилася готувати перші найпростіші страви. Ароматні трави і коріння допомагали поліпшити смак